Posted in Din Egipt, Evenimente

Ravin – Buddha Bar live in Hurghada si Sharm El Shiekh

Ravin , compozitorul ultimului album Buddha Bar XII , va fi prezent in Hurghada pe 10 Septembrie in Little Buddha restaurant – sushi bar & lounge  si in Sharm El Shiekh pe 11 Septembrie la Hotel Tropitel Naama Bay . Dj Ravin nu este la prima vizita in Egipt . Compozitorul impreuna cu restaurantul Little Buddha din Hurghada au o colaborare fructuoasa inca din 2008 . Cui ii place muzica de lounge ” Buddha Bar ” , intr-o atmosfera intima , decat maine 11 Septembrie il mai poate asculta pe DJ Ravin live. Personal imi place aceasta melodie si am auzit-o des in Egipt.  Este de pe un album mai vechi dar se pare ca muzica Buddha Bar nu se defineste in timp si spatiu .

Advertisements

9 thoughts on “Ravin – Buddha Bar live in Hurghada si Sharm El Shiekh

  1. Am cumparat de curand un CD -al unui compozitor egiptean(Minoo), se numeste Egypt Trance a aparut la Pyramedia (25 lire) e ceva in genul lounge/techno/Buddha Bar..Eu de fapt cautam ceva mai ..”faraonic” pe acelasi stil…

      1. Nu Khadijah, nu am gasit ce cautam (genul acela de muzica faraonica) este un CD bun dar mai mult gen techno/oriental..daca te intereseaza am CD-uri mai bune gen Orient Caffe… in schimb am vazut alt CD pe care am de gand sa mi-l cumpar se numeste Pharaons Lounge..pare mai apropiat de ce vreau eu…ma duc zilele astea in San stefano mi-l iau si te anunt…

  2. K7adijah sa stii ca si mie imi place acest gen de muzica… de fapt cam orice gen care imi da o stare de liniste si pace, o stare de visare, de gandire profunda sa spunem asa….

    Insa mie in special imi place si muzica instrumentala, dar si muzica produsa de sunetele din natura: susurul apei, cantecul pasarilor, sunetul ploii.

    De data aceasta voi posta aici o piesa al unui compozitor care mie imi e tare drag: Yanni

  3. Yanni a fost mult timp preferatul meu, pana l-am descoperit pe Spanoudakis …care parca ma transpune direct in antichitatea greaca..are un stil aparte…incercati-l si pe el…albumul meu favorit este “Alexandros”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s