Posted in Din Egipt, Evenimente

Andrea Bocelli live la Piramide


Andrea Bocelli live la Piramide

Talentatul Andrea Bocelli  , tenor italian , va concerta live in Cairo pe data de 25 septembrie 2010 . Locatia este pe platforma de Lumini si Sunet in fata  Piramidelor . Intrarea  se incepe cu ora 8 Pm iar concertul va dura pana la ora 1 Am . Preturile biletelor sunt 1000 le , 2000 le si 3000 le .

Andrea Bocelli a mai concertat in Egipt , in Alexandria si in 11 octombrie 2008 , in Great Hall la Biblioteca Alexandrina, cu ocazia unei opere de caritate ce a avut loc sub auspiciul Primei Doamne a Egiptului , Dna Suzanne Mubarak   dar biletele nu au fost asa de scumpe  ci doar   250le , 500le  si 1000le .

Advertisements

8 thoughts on “Andrea Bocelli live la Piramide

    1. Da Maryam , se pare ca acestea sunt preturile standard pentru scena din fata Piramidelor pentru ca am observat ca si la Julio Iglesias este acelasi pret ! Este scump !

    1. Inca nu a anuntat nimeni ca va participa la concert ! Mie mi se zbarleste pielea pe mine cand ma gandesc cum se aude vocea lui acolo la Piramide , voce , sunet , lumini , Piramide …cred ca o sa fie wow !

  1. Nu voi uita seara cand a fost Pavarotti la Bucuresti. Biletele erau scumpe acolo la Parcul Izvor si multi tineri stateau pe afara si ascultau. Se spune ca Pavarotti a vazut si le-a cerut organizatorilor sa deschida portile si sa-i lase sa intre sa stea macar pe peluza(oricum era super full si inauntru). M-a impresionat foaret mult gestul lui…am vazut ce buluceala era la porti…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s