Posted in Din Egipt

Apa minerala Borsec in Egipt

De unde am stirea? De la Sebastian Cochinescu. Cine este Sebastian Cochinescu? Un profil profesional mai detaliat al lui îl poți găsi pe pagina LinkedIn. Din punctul meu de vedere Sebastian este un iubitor de calatorii , de fotografie si stie sa spuna lucrurilor pe nume intr-un fel aparte, e posibil sa ii asociati numele cu revista Burda. Am gasit din intamplare blogul lui , blog care m-a dus catre apa minerala Borsec pe care Sebastian a gasit-o tot din intamplare in Egipt .

Apa minerala Borsec pe rafturile unui magazin din Egipt

Acum ceva timp romanii din comunitatea romaneasca din Egipt discutau despre apa minerala , ca si produs romanesc  , si nu numai. Toti ducem dorul anumitor produse pe care din nevoie le-am substituit cu ce am gasit similar in comertul egiptean. Si totusi unele produse nu pot fi inlocuite asa usor. Cat despre apa minerala Borsec am intrebat pe blogul lui Sebastian unde e facuta aceasta fotografie. Si spre surprinderea mea mi-a si raspuns. Cine are norocul sa treaca prin statiunea El Gouna , sa caute cu atentie acest produs !

UPDATE

Am primit informatii din Cairo ca apa minerala Borsec se gaseste si in Metro !

Advertisements

13 thoughts on “Apa minerala Borsec in Egipt

 1. Am văzut şi eu în Mansoura! Erau numai sticle de 0,5, dar cam scumpe, cam 7 lire(egiptene) comparativ cu apa lor plată care e 2 lire.

  1. Da este de multa vreme acest produs in Egipt numai ca atat eu cat si alti romani din Egipt nu am gasit .. ar fi fost de ajutor sa scrii si unde ai vazut acest produs. Multumesc pentru comentariu !

 2. Oameni buni, spuneti-mi si mie cum se prezinta situatia pe acolo, tare as vrea sa-mi petrec concediul in Egipt, imi doresc de mult sa ajung, insa mi-e cam teama cu ce se aude pe acolo.
  Multumesc,
  Rita

  1. Rita dupa cum iti scriam la alt subiect , te sfatuiesc sa mai astepti o perioada inainte de a te aventura in Egipt . In aceste clipe asteptam discursul Presedintelui Mubarak pentru a vedea incotro se vor intrepta lucrurile !

   1. Da, multumesc Khadijah, problema e ca nu pot sa ma conectez, desi m-am inregistrat; poate dureaza mai multe zile. mai incerc.

   2. Trebuie sa iti confirmi contul la adresa cu care te-ai inregistrat . Pe adresa ta de e-mail a fost trimisa o confirmare . Te vad in sistem cu user-ul Rita , trebuie doar sa confirmi !

 3. Pe strada Lipsacani nr. 9 se deschide cam intr-o saptamana un bar cu tema egipteana. Nu este singurul cu profil in zona, totus ar fi interesant de vizitat, macar ptr. cantitatea de pictura realizata, pe peretzii barului, cat shi ptr. atmosfera. Nu-i vetzi gasi pe Tuthankhamon sau Nefertiti, ptr. ca in conceptia artistului care a realizat conceptul barului sunt desuete ca decor, intentzia este de a te simtzi intr-una dintre camerele de petrecere ale faraonului cu vedere de zi shi de noapte in exterior, unde sunt pictate doua scene de mari dimensiuni cu atmosfera egipteana antica.

 4. am gasit si eu in metro apa borsec..dar nu era made in romania…ci alta tara din europa..park austria,elvetia sau germania..nu mai tin minte exact///

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s